زنجیره تأمین مواد غذایی کارآمد و ایمن مبتنی بر هوش مصنوعی

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 39

تعداد کلمات : 11000

مجله : electronics(MDPI)

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
2 دسامبر 2023
دسته بندی
تعداد بازدیدها
3175 بازدید
84,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:زنجیره تأمین مواد غذایی کارآمد و ایمن مبتنی بر هوش مصنوعی

 چکیده

  این مقاله مروری بر یک زمینه در حال ظهور در بخش فرآوری مواد غذایی، با اشاره به زنجیره‌های تأمین مواد غذایی کارآمد و ایمن، از مزرعه تا چنگال، که توسط هوش مصنوعی (AI) پشتیبانی شده است، ارائه می‌کند. این زمینه از نظر اقتصادی، ایمنی غذایی و بهداشت عمومی از اهمیت زیادی برخوردار است. این مقاله بر روی تولید مواد غذایی مؤثر، مدیریت انرژی نگهداری مواد غذایی و کنترل برچسب‌گذاری بسته‌بندی خرده‌فروشی مواد غذایی، با استفاده از پیشرفت‌های اخیر در یادگیری ماشین تمرکز دارد. معماری‌های عصبی عمیق مناسب برای این منظور اتخاذ و مورد استفاده قرار می‌گیرند، از جمله شبکه‌های کاملاً پیچیده، حافظه‌های کوتاه‌مدت و شبکه‌های عصبی مکرر، رمزگذارهای خودکار و مکانیزم‌های توجه، استخراج و خوشه‌بندی متغیر پنهان، و همچنین تطبیق دامنه. سه مطالعه تجربی ارائه شده است که توانایی این روش‌های هوش مصنوعی را برای تولید عملکرد پیشرفته در کل زنجیره تأمین مواد غذایی نشان می‌دهد. به طور خاص، این موارد مربوط به: (۱) پیش‌بینی رشد گیاه و عملکرد گوجه‌فرنگی در گلخانه‌ها، در نتیجه تطبیق تولید غذا با نیازهای بازار و کاهش ضایعات غذایی یا در دسترس نبودن غذا. (۲) بهینه‌سازی مصرف انرژی در شبکه‌های بزرگ سیستم‌های تبرید خرده‌فروشی مواد غذایی، از طریق انتخاب بهینه سیستم‌هایی که می‌توانند خاموش شوند و از طریق پیش‌بینی زمان‌های یخ زدایی مواد غذایی مربوطه، در زمان اوج بار تقاضای برق؛ (۳) تشخیص نوری و تأیید تاریخ انقضای مصرف مواد غذایی در بازرسی خودکار مواد غذایی بسته بندی شده خرده فروشی، در نتیجه ایمنی غذا و سلامت مردم را تضمین می‌کند.

 

 

 

 

 

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: AI-Enabled Efficient and Safe Food Supply Chain

 

Abstract

 This paper provides a review of an emerging field in the food processing sector, referring to efficient and safe food supply chains, ’from farm to fork’, as enabled by Artificial Intelligence (AI). The field is of great significance from economic, food safety and public health points of views. The paper focuses on effective food production, food maintenance energy management and food retail packaging labeling control, using recent advances in machine learning. Appropriate deep neural architectures are adopted and used for this purpose, including Fully Convolutional Networks, Long Short-Term Memories and Recurrent Neural Networks, Auto-Encoders and Attention mechanisms, Latent Variable extraction and clustering, as well as Domain Adaptation. Three experimental studies are presented, illustrating the ability of these AI methodologies to produce state-of-the-art performance in the whole food supply chain. In particular, these concern: (i) predicting plant growth and tomato yield in greenhouses, thus matching food production to market needs and reducing food waste or food unavailability; (ii) optimizing energy consumption across large networks of food retail refrigeration systems, through optimal selection of systems that can be shut-down and through prediction of the respective food de-freezing times, during peaks of power demand load; (iii) optical recognition and verification of food consumption expiry date in automatic inspection of retail packaged food, thus ensuring safety of food and people’s health.