تکنیک‌های OMIC، اپی ژنتیک و ویرایش ژنوم برای امنیت غذایی و تغذیه‌ای

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 85

تعداد کلمات : 31000

مجله : plants(MDPI)

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

فونت ترجمه : Bنازنین 12

تاریخ انتشار
9 نوامبر 2023
دسته بندی
تعداد بازدیدها
3157 بازدید
89,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:تکنیک‌های OMIC، اپی ژنتیک و ویرایش ژنوم برای امنیت غذایی و تغذیه‌ای

 چکیده

 موفقیت باورنکردنی اصلاح نباتات و نوآوری کشاورزی در قرن گذشته کمک زیادی به انقلاب سبز کرد که علیرغم انفجار جمعیت به طور قابل توجهی باعث افزایش محصول شد و امنیت غذایی را تضمین کرد. با این حال، چالش‌های جدید مانند تغییرات سریع آب و هوا، فرسایش خاک، و تجمع آلاینده‌ها نیازمند پاسخ‌های سریع‌تر و راه‌حل‌های مؤثرتری است که از طریق اصلاح سنتی قابل دستیابی نیست. چشم اندازهای بیشتر برای افزایش کارایی کشاورزی بدون شک با گنجاندن در استراتژی اصلاح دانش جدید به دست آمده با استفاده از فن آوری های با توان بالا و ابزارهای جدید در آینده برای اطمینان از طراحی ژنوم های گیاهی جدید و پیش بینی فنوتیپ مورد نظر مرتبط است. این مقاله مروری بر وضعیت فعلی تحقیقات در این زمینه‌ها و همچنین مطالعه میکروبیوم های خاک و گیاه و استفاده آینده نگر از پتانسیل آنها در زمینه جدیدی از مهندسی میکروبیوم ارائه می‌دهد. از نظر پیش‌بینی‌های ژنومی و فنومیک، ما همچنین یک رویکرد یکپارچه را پیشنهاد می‌کنیم که ترکیبی از تکنیک‌های ژنوتیپ‌سازی با چگالی بالا و فنوتیپ‌سازی بالا است که می‌تواند دقت پیش‌بینی صفات کمی را در گونه‌های محصول بهبود بخشد.

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: OMICs, Epigenetics, and Genome Editing Techniques for Food and Nutritional Security

Abstract

 The incredible success of crop breeding and agricultural innovation in the last century greatly contributed to the Green Revolution, which significantly increased yields and ensures food security, despite the population explosion. However, new challenges such as rapid climate change, deteriorating soil, and the accumulation of pollutants require much faster responses and more effective solutions that cannot be achieved through traditional breeding. Further prospects for increasing the efficiency of agriculture are undoubtedly associated with the inclusion in the breeding strategy of new knowledge obtained using high-throughput technologies and new tools in the future to ensure the design of new plant genomes and predict the desired phenotype. This article provides an overview of the current state of research in these areas, as well as the study of soil and plant microbiomes, and the prospective use of their potential in a new field of microbiome engineering. In terms of genomic and phenomic predictions, we also propose an integrated approach that combines high-density genotyping and high-throughput phenotyping techniques, which can improve the prediction accuracy of quantitative traits in crop species.