عنوان فارسی مقاله:تکنیکهای OMIC، اپی ژنتیک و ویرایش ژنوم برای امنیت غذایی و تغذیهای
چکیده
موفقیت باورنکردنی اصلاح نباتات و نوآوری کشاورزی در قرن گذشته کمک زیادی به انقلاب سبز کرد که علیرغم انفجار جمعیت به طور قابل توجهی باعث افزایش محصول شد و امنیت غذایی را تضمین کرد. با این حال، چالشهای جدید مانند تغییرات سریع آب و هوا، فرسایش خاک، و تجمع آلایندهها نیازمند پاسخهای سریعتر و راهحلهای مؤثرتری است که از طریق اصلاح سنتی قابل دستیابی نیست. چشم اندازهای بیشتر برای افزایش کارایی کشاورزی بدون شک با گنجاندن در استراتژی اصلاح دانش جدید به دست آمده با استفاده از فن آوری های با توان بالا و ابزارهای جدید در آینده برای اطمینان از طراحی ژنوم های گیاهی جدید و پیش بینی فنوتیپ مورد نظر مرتبط است. این مقاله مروری بر وضعیت فعلی تحقیقات در این زمینهها و همچنین مطالعه میکروبیوم های خاک و گیاه و استفاده آینده نگر از پتانسیل آنها در زمینه جدیدی از مهندسی میکروبیوم ارائه میدهد. از نظر پیشبینیهای ژنومی و فنومیک، ما همچنین یک رویکرد یکپارچه را پیشنهاد میکنیم که ترکیبی از تکنیکهای ژنوتیپسازی با چگالی بالا و فنوتیپسازی بالا است که میتواند دقت پیشبینی صفات کمی را در گونههای محصول بهبود بخشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.