نوآوری های پایدار در صنایع غذایی از طریق هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده ها

نوع فایل : word

تعداد صفحات ترجمه تایپ شده با فرمت ورد با قابلیت ویرایش : 22

تعداد کلمات : 9500

مجله : logistics

انتشار : 2021

ترجمه متون داخل جداول : ترجمه شده است

درج جداول در فایل ترجمه : درج شده است

منابع داخل متن : به صورت فارسی درج شده است

کیفیت ترجمه : طلایی

:

تاریخ انتشار
23 آوریل 2022
دسته بندی
تعداد بازدیدها
1255 بازدید
39,000 تومان

عنوان فارسی مقاله:نوآوری های پایدار در صنایع غذایی از طریق هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل کلان داده ها

 چکیده

  بخش کشاورزی و مواد غذایی منبع بی پایانی از گسترش برای تغذیه جمعیت گسترده است، اما نیاز قابل توجهی به توسعه رویه های استاندارد بالا از طریق فناوری های هوشمند و نوآورانه، مانند هوش مصنوعی (AI) و کلان داده وجود دارد. این مقاله به تحقیقات مربوط به هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ در صنایع غذایی، از جمله یادگیری ماشین، شبکه‌های عصبی مصنوعی (ANN) و الگوریتم‌های مختلف می‌پردازد. لجستیک، زنجیره تامین، بازاریابی و الگوهای تولید همراه با برنامه های کاربردی زیربخش مواد غذایی برای تکنیک های هوش مصنوعی پوشش داده شده است. مشخص شد که استفاده از تکنیک‌های هوش مصنوعی و الگوریتم بهینه‌سازی هوشمند نیز به مدیریت فرآیند و تولید قابل توجهی منجر می‌شود. بنابراین، فناوری‌های دیجیتال یک موهبت برای صنایع غذایی هستند، جایی که هوش مصنوعی و داده‌های بزرگ ما را قادر می‌سازد به نتایج بهینه در زمان واقعی دست یابیم(نوآوری های پایدار در صنایع غذایی).

ادامه مطلب

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.

Title: Sustainable Innovations in the Food Industry through Artificial Intelligence and Big Data Analytics

Abstract

 The agri-food sector is an endless source of expansion for nourishing a vast population, but there is a considerable need to develop high-standard procedures through intelligent and innovative technologies, such as artificial intelligence (AI) and big data. This paper addresses the research concerning AI and big data analytics in the food industry, including machine learning, artificial neural networks (ANNs), and various algorithms. Logistics, supply chain, marketing, and production patterns are covered along with food sub-sector applications for artificial intelligence techniques. It is found that utilization of AI techniques and the intelligent optimization algorithm also leads to significant process and production management. Thus, digital technologies are a boon for the food industry, where AI and big data have enabled us to achieve optimum results in realtime.