عنوان فارسی مقاله:تفاوت بین ویژگی های انتشار اتیلن از ارقام گوجه فرنگی در تولید گوجه فرنگی در کارخانه
چکیده
اتیلن نه تنها به عنوان یک هورمون گازی منحصر به فرد شناخته شده است که تأثیرات مختلفی بر رشد گیاه دارد، بلکه ارتباط نزدیکی با بهره وری گوجه فرنگی و بروز اختلالات فیزیولوژیکی میوه دارد. از سوی دیگر، ارقام مختلف گوجه فرنگی نیز به عنوان عوامل کلیدی موثر بر بهره وری و کیفیت گوجه فرنگی در نظر گرفته شدند. در این مطالعه، تفاوت بین ویژگیهای انتشار اتیلن ارقام مختلف گوجهفرنگی را بررسی کردیم. نتایج ما تایید کرد که رقم گوجهفرنگی هلندی “Endeavour” اتیلن کمتری را در مقایسه با سایر ارقام گوجهفرنگی ژاپنی منتشر کرد، در حالی که انتشار اتیلن در “Rinnka409” به طور قابلتوجهی بیشتر از سایر ارقام بود. ما مشاهده کردیم که درمان زخم منجر به افزایش سریع انتشار اتیلن در گوجه فرنگی شد و افزایش انتشار اتیلن در رقم “Momotarou Youku” بسیار بیشتر از رقم “Endeavour” بود. نتایج برای به حداکثر رساندن بهره وری گوجه فرنگی و کاهش بروز اختلالات فیزیولوژیکی میوه در تولید گوجه فرنگی در کارخانه ها مفید خواهد بود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.